Hirdetés

Hivatalos: lesz Fallout 2. évad, berendelte az Amazon

|

Nagyon meg lettünk volna lepve, hogy ha az utóbbi időszak Fallout-reneszánsza után ez nem történik meg, de mindenki bonthatja a Nuka-Colát.

Hirdetés

Éppen tegnap írtuk meg, hogy az alkotók igyekeztek hergelni a közhangulatot azzal, hogy nekik még bőven van mesélnivalójuk a Fallout sorozat folytatásában is, ha az Amazon van annyira kegyes, és berendeli a folytatást. Azóta hirtelen kiderült: az Amazon van annyira kegyes.

Nem biztos, hogy ez a lelkes nyilatkozat volt az, ami a nyakkendősöket jobb belátásra bírta, sokkal inkább az a tény, hogy a széria pillanatok alatt hatalmas siker lett mind a kritikusok, mind a nézők körében, az Amazon szerint a sorozat a Prime Video három legnépszerűbb címe közé tartozik, és a legnézettebb tévés évad a platformon a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi óta, amely lényegesen rosszabb kritikákat kapott ugyanakkor. Emellett nem elhanyagolható körülmény, hogy a második évad előkészülete 25 millió dolláros adójóváírást kap a forgatás Kalifornia államba való áthelyezésével.

Hirdetés

Jennifer Salke, az Amazon MGM Studios vezetője így nyilatkozott:

"Magasra tettük a lécet az ikonikus videojáték rajongói számára, úgy tűnik, hogy sikerült felülmúlni a várakozásokat, és új rajongók millióit hoztuk el a franchise-nak. Izgatottan vártuk, hogy alig egy hét után bejelenthessük a második évadot, és még mélyebbre vigyük a nézőket a Fallout szürreális világába."

Itt megtalálható minden, amit eddig sejteni lehet a folytatásról. Ha még nem olvastátok, vagy láttátok a kritikánkat a Fallout első évadáról, akkor ezen a linket lehet falni a betűket, vagy az alábbi videót megnézni, és persze aztán írjátok meg kommentben, ti mit gondoltok, mennyire örültök a folytatás hírének!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)