Hirdetés

Hogyan lesz Stallone és Schwarzenegger retro játékhős?

|

Ilyen ömlesztett nyolcvanas éveket nehéz lenne kitalálni: Bill "Mad Dog" Rizer és Lance "Scorpion" Bean szerepében Stallone és Schwarzenegger. Mint játékfigura.

Hirdetés

A Konami gondozásában jelent meg 1987. februárjában a Contra (vagy Gryzor) néven futó akciójáték, amely sokunk gyermekkorát édesítette meg. Az enyémet legalábbis nagyon.

Ezért most nyíltan felvállalom az újságíróhoz nem méltó lelkesedést (gyakran esünk ebbe a hibába errefelé), és azt mondom, hogy zsenik a Mint Condition Customs által megálmodott egyedi fröccsöntött figurák, ahol a Contra két főszereplőjét a fiatal Stallone és Schwarzenegger fejével álmodták újra. Ha esetleg a klasszikus cím nem lenne meg valakinek fejben, melegen ajánlom az alábbi múltidéző videót megtekintésre:

Az egyedi játékfigurákat gyártó vállalat munkájának eredménye magáért beszél, tessék megnézni az alábbi - kicsit talán abszurd, de annál megindítóbb - fotókat:

Csodás, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)