Hirdetés

Ikonikus helyszín bukkant fel a Fallout sorozat új fotóin

|

Autentikusnak tűnik a díszlet, már most felírhat magának egy nagy piros pontot a Fallout adaptáció.

Hirdetés

Javában készül az Amazon Studios saját Fallout tévésorozata, melynek kapcsán még tavaly októberben érkezett meg az első hivatalos kép, melyen a 33-as számú Vault lakóit láthattuk. Azóta viszont semmilyen anyag nem került ki a munkálatokról. Egészen mostanáig.

Nemrég ugyanis felkerült az egyik forgatási helyszínről pár fotó a Twitterre, és teljesen biztosak vagyunk benne, hogy ezek a fényképek megdobogtatják majd pár veterán Fallout-rajongó szívét. A képen ugyanis a Red Rocket benzinkutat csodálhatjuk meg.

Hirdetés

Magukban a játékokban sok Red Rocket kút megtalálható, a negyedik részben még saját settlementet is csinálhattunk az egyikből. Fontos azonban megjegyezni, hogy az Amazon Prime Video streamingplatformra készülő Fallout sorozat nem valamelyik korábbi videojáték pontosa adaptációja lesz, hanem egy teljesen új történet ebben a világban.

Az alábbi tweetben több fotót is megnézhettek:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)