Hirdetés

Te is benézel a játékokban a vízesések mögé? Most már nem kell

|

A Can You Pet the Dog? Twitter-csatorna mögött álló fantasztikus ember most azt árulja el, mely játékokban érdemes belépni a csobogó vízfüggönyök mögé, és hol nem éri meg a fáradságot.

Hirdetés

A játékfejlesztők mindenféle trükköket alkalmaznak, hogy a jó irányba tereljék a játékosokat, és megsúgják, mit érdemes csinálniuk. Azt például mindenki tudja, hogy a piros hordók robbannak, arra kell továbbhaladni, ahonnan az ellenfelek jönnek, és ha indokolatlan mennyiségű lőszert rejt egy szoba, a következőben nagy harc vár majd minket.

Hirdetés

A játékélmény szempontjából kevésbé fontos, hogy meg lehet-e simogatni a kutyákat, vagy hogy rejlik-e kincs a vízesések mögött, de azért mindannyiunkat érdekesebb, értékesebb emberré tesz a tudás, amit az Is Something Behind the Waterfall? Twitter-csatorna terjeszt. Nagyon egyszerűen működik: minden tweet elárulja, hogy adott játékok vízesései mögött van-e valami, és ha igen, mi, hogy eldönthessük, megéri-e letérnünk a kijelölt útról.

Jelenleg kizárólag olyan játékokat listáz, amiknél érdemes a vízesések mögé tekinteni, de ez a továbbiakban változhat. Iratkozzatok fel, abból nem lehet baj.

Én már csak azon belső nézetes játékok listáját szeretném látni, amikben van lába a karakternek. Akár én is nekiállhatnék összeállítani, nyilván mindig ez az első dolog, amit megnézek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)