Hirdetés

Kiderült, mikor kezdődik a The Last of Us második évadának forgatása

|

Hamarosan új fokozatba kapcsolnak a sikerszéria munkálatai.

Hirdetés

A The Last of Us tavaly debütált sorozatos feldolgozása ugyan erősen megosztotta az alapanyag hardcore rajongóit, a Sony és az HBO számára azonban egyértelmű sikert hozott, hiszen nemcsak az értékelései voltak jók, hanem a nézettségére sem lehetett panasz, a záróepizód például csak az Egyesült Államokban 8,2 millió embert szögezett a képernyő elé.

Ilyen előzményekkel egy pillanatig sem lehetett kérdés a második évad elkészülte, melynek kapcsán legutóbb arról hallhattunk, hogy valamikor 2024 elején kezdődhet el a forgatás. Most kiderült a hivatalos dátum, ami igazolja ezt a korábbi jelentést.

Hirdetés

Az Insider Gaming ugyanis arról ír, hogy a filmes és televíziós ipar képviselőit összefogó FITA adatai szerint a The Last of Us forgatásán 2024. január 7-én csattan majd először a csapó, vagyis közel egy évvel az első évad premierje után. A nyitószezont anno csaknem egy teljes éven át forgatták, ám abba még rendesen belezavart a pandémia is, így a folytatás már hamarabb dobozba kerülhet.

Ennek fényében egy nagy adag optimizmussal joggal feltételezhetjük, hogy a The Last of Us második évada akár már 2024 végén is befuthat, de egy 2025 eleji premier tűnik a legvalószínűbb menetrendnek. Az újabb szezon ráadásul nagy valószínűséggel nem is fog elérni a történet végére, mivel az alapanyagul szóló játék író-rendezője, Neil Druckmann egy korábbi nyilatkozata azt sugallta, hogy két évadra bontják sztorit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)