Hirdetés

Kidekoráltak egy katedrálist a Diablo tiszteletére, és bárki ingyen benézhet

|

A falakat egy hónapba telt kipingálni, Diablo IV-es festmények díszítik.

Hirdetés

Ha akkora Diablo-rajongó vagy, hogy már remegő kézzel tépkeded a naptár lapjait, várva, mikor látod meg a június 6-ai dátumot, és esetleg kedved van utazni egyet, vedd az irányt Franciaország, egész pontosan a belga határhoz közel található Cambrai felé, ahol a Blizzard művészei egy egészen rendhagyó installációt alkottak meg.

Sajnos nem lehettünk ott azon a meetingen, amelyiken valaki kitalálta, hogy fessék át egy 17. századi katedrális belterét, de nagyon szeretnénk egy napon azokkal az emberekkel dolgozni, akik ezt megvalósították.

Hirdetés

A Cathedral of Diablo projekt a művész Adam Miller és a Diablo IV művészeti vezetője, John Mueller közös projektje. Az alkotók 30 nap alatt dekorálrák ki a katedrális falait és mennyezetét (vászonra festettek), összesen 223 négyzetméternyi felületet, festményeik pedig a Lilithtel küzdő hős történetét mesélik el.

Az átalakításhoz nem kellett semmilyen egyházi intézmény engedélye, az épület ugyanis már nem szent helyként létezik. Diablo katedrálisa június 11-ig lesz nyitva, délután 2 és 7 óra között bárki ingyenesen látogathatja.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)