Hirdetés

Kim Jong-un a Homefronttal edz a nukleáris háborúra

|

A Kedves Vezér az Xbox 360-as konzolján tervezgeti a nukleáris háborút Amerika ellen. Biztonságban vagyunk.

Hirdetés

A International Business Times értesülései szerint az észak-koreai csodadiktátor a konzolján gyakorol, hogy majd később rászabadíthassa Amerikára a nukleáris háborút. Vagy valamit.

Kim Jong-un nem nyugszik, mintha tényleg csak arra játszana, hogy meme legyen belőle. Egy ismeretlen forrás szerint "Kim Jong-unnak rengeteg nyugati videojátéka van, köztük a Homefront is. Na, azért azt nem gondoljuk az észak-koreai diktátornak GameStar-előfizetése lenne, de amikor teljes játékként adtuk a Homefrontot a 2013/11-es magazinhoz, nem hittük volna, hogy fegyvert adunk a kezetekbe. Bocsi.

A hírek szerint ez a Kedves Vezér kedvenc játéka, ami lényegében érthető is, hiszen a története a 2027-es évben játszódik és ekkor Amerikát már elfoglalta az észak-koreai hadsereg.

A forrás elmondta, hogy Kim Jong-unnak "nagyon tetszik az ötlet, hogy Észak-Korea elfoglalja az Egyesült Államokat". Egy volt amerikai diplomata már kommentálta is a dolgot, szerinte ez lehet Kim Jong-un egyetlen esélye, hogy bármilyen győzelmet arathasson Amerika felett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)