Hirdetés

Napi büntetés: Lady Gaga és Ninja kóstolgatja éppen egymást Twitteren

|

Lady Gaga a Twitteren szerette volna megtudni, hogy mégis mi az a Fortnite, a játék legismertebb reklámarca pedig a maga stílusában válaszolt is a kérdésre. Újabb csodás nap ez az internet történetében.

Hirdetés

A Fortnite jelenleg a világ egyik legnépszerűbb (és persze leghangosabban utált) játéka, viszont ettől függetlenül még mindig könnyen elképzelhető, hogy vannak emberek, akik elég elfoglaltak ahhoz, hogy egy ilyen játék híre se jusson el hozzájuk. Egy annyira keresett és elismert énekes, mint Lady Gaga valószínűleg szintén ebbe a csoportba tartozik, de a legutóbbi tweetje után senki nem vádolhatja a sztárt azzal, hogy nem igyekszik tartani a lépést.

Hirdetés

Lady Gaga pár nappal ezelőtt a Twitteren tette fel azt az egyszerű kérdést, hogy mégis mi az a Fortnite (pontosabban "Fortnight"), a játék egyik legnépszerűbb streamere, pedig készségesen felajánlotta a segítségét:

Az énekes értelemszerűen Ninjáról sem tudta, hogy kicsoda, a streamer pedig úgy döntött, hogy egy terjedelmes válasz helyett inkább megpróbál stílusosan reagálni a kérdésre:

Ninja itt ugye értelemszerűen Fortnite-os karrierje egyik csúcspontjára akart visszautalni, amikor is a híres rapperrel streamelt közösen. Egyelőre még nincs vége ennek a minőségi eszmecserének, de természetesen már kíváncsian várjuk, hogy mikor kezdődik Lady Gaga első Fortnite streamje. Azon sem lepődnénk meg, ha végül kiderülne, hogy ez csak egy ügyes marketing kampány kezdete volt, ami egy, az énekeshez illően szokatlan kollaboráció bejelentéséhez fog vezetni. Nem lennénk meglepve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)