Hirdetés

Mit szólnál egy 1600 darabos LEGO Minecraft szetthez?

|

Minden idők eddigi legnagyobb Minecraft témájú készletét készül kiadni a LEGO, amiből felépíthetünk egy egész falut, kellő mennyiségű zombival és creeperrel.

Hirdetés

Még mindig nem közelíti meg a sokunk által vágyott, már nem kapható, 3803 darabos LEGO Halálcsillagot, de a maga 1600 darabjával a LEGO Minecraft "The Village" szett sem rossz azért.

A 200 dollárba, átszámolva kb. 55000 forintba kerülő készletből egy komplett Minecraft-falu húzható fel. Megépíthetünk egy tornyot, egy könyvtárat, egy kovácsműhelyet, egy hentesboltot és egy piacot, melyek körül esőerdős, havas vagy sivatagos zónákat alakíthatunk ki. Ebben elhelyezhetünk egy Steve, egy Alex, egy zombi, és egy falusi zombi bábut, valamint egy Creepert, egy Endermant, egy disznót, egy bébidisznót, egy vasgólemet, egy farmert és egy könyvtárost. Remélhetőleg az a narancssárga szétszedő is a csomag része, nekem zöldben volt olyanom, és sok agyvérzéstől mentett meg fiatalabb koromban. 

További képeket galériánkban találhattok. Megjelenése júniusra várható, a magyar honlapon még nem szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)