Hirdetés

Letiltották Twitchen Nerdhub csatornáját

|

Hivatalos indoklás egyelőre nincs, csak a tiltás ténye biztos.

Hirdetés

Alaposan összecsaptak Nerdhub Vendel feje felett a hullámok az elmúlt időszakban. A népszerű videós és streamer elképesztő népszerűségnek örvendett a közösségi felületeken, azonban nemrégiben kiderült róla, hogy több, nála jóval fiatalabb követőjével is szexuális viszonyt szeretett volna létesíteni, az ügyek közül egy pedig kifejezetten zavaros, ami miatt Vendel vissza is vonult a nyilvánosságtól írja a Leet.hu.

Hirdetés

A 26 éves videós több 18 év alatt nézőjével is közelebbi kapcsolatba került, Magyarországon azonban 14 év felett beleegyezéssel ezzel nincs probléma. A gond annak a lánynak az ügyével van, aki állítólag hazudott Vendelnek a koráról - sem az ő kora nem ellenőrizhető, sem pedig a tartalomgyártó állítása. Végül emiatt hagyott fel a nyilvános szerepléssel szeptember 7-én, most azonban újabb fordulat következett be.

A kitiltásról a csatornákat globálisan figyelő StreamBans számolt be, azonban, mint az esetek túlnyomó többségében, most sincs semmilyen hivatalos közlés azzal kapcsolatban, hogy miért került tiltás a csatornára, ahogy azt sem tudni, meddig tart majd a ban. NerdHub közösségi oldalain sem esett erről szó cikkünk megjelenéséig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)