Hirdetés

Lewis Hamiltonnak most a Ferrari örül, de te is összefuthatsz vele valamelyik játékban

|

Minden idők egyik legjobb Forma-1 versenyzője nem csak a szimulátorokban van otthon, kontrollerrel a kézben is veszélyes.

Hirdetés

Mindenkit meglepett, amikor 2012-ben Lewis Hamilton a McLarentől a Mercedes istállóhoz szerződött, de az idő egyértelműen őt igazolta: az idén 39 éves pilóta 6 világbajnoki címet gyűjtött az ezüst autóval, ezzel beérve Michael Schumacher rekordját. Az utóbbi években azonban csak a dobogó alacsonyabb fokaira tudott felállni az új sztár Max Verstappen mögött, de a brit pilóta még így 40-hez közelítve sem a visszavonuláson töri a fejét.

Tegnap jelentették be hivatalosan, hogy Lewis Hamilton 2025-től egy tűzpiros Scudeira Ferrari volánja mögött folytatja karrierjét, ami az olasz csapatnak már csak presztízs szempontból is nagyon fontos volt. Hamilton több éves szerződést kötött az istállóval, és minden bizonnyal nem fogja félvállról venni a dolgot, hiszen egy jó autóval minden esélye megvan rá, hogy a történelem legsikeresebb pilótája legyen. Persze a versenyzés mellett van egy másik, elég komoly szenvedélye is Hamiltonnak, ez pedig nem más, mint a gaming.

Hirdetés

Vérében van a versenyzés

Az persze valahol érthető, ha egy pilóta szereti a versenyjátékokat. Hamilton gyermekkorában is meghatározó volt a gaming, és a mai napig előszeretettel nyúl vissza a retro játékokhoz. Simán előtúrja a padlásról a Nintendo 64-et, hogy pörgessen egy kis Golden Eye-t, de pár éve csak azért vett egy Sega Genesis-t, hogy száguldozhasson az Ayrton Senna's Super Monaco GP II-ben. Egyébként mindössze két legendás pilóta volt az F1 történelmében, akik nem versenyeztek a Ferrari színeiben: Senna és Hamilton.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szimulátorban azért nem verhetetlen

Bármennyire realisztikusak is napjaink szimulátorai, ahová a való életben szerzett tudás egyértelműen átültethető, ez nem jelenti azt, hogy a világ legjobb pilótáit ne tudnák beérni a legjobb gamerek. Sőt! Hamilton egy Mercedes eseményen mesélte el az alábbi sztorit:

"Karácsony táján például elő szoktam venni a Gran Turismo-t. Ilyenkor online szoktam játszani, és az egyik versenyben volt egy másik játékos, aki az én nevemhez hasonlót használt. Valami LH vagy Lewis, vagy LewisGB volt a neve, és folyamatosan megelőzött. Közben meg fogalma sem volt róla, hogy valójában ellenem versenyez".

Az FPS-eket sem veti meg

A Fortnite rajongók már találkozhattak Hamiltonnal a játékban: szó szerint és átvitt értelemben is. Tavaly novemberben az Icon Series részeként került be a skinje a játékba Eminemmel és LeBron James-szel egyetemben, de természetesen nem csak a hype miatt. Játszani is szokott, tavaly egy beszélgetős adásban meg is osztotta, hogy bár most épp a Starfield a kedvence, a Call of Duty és a Fortnite is sokat pörög nála. Ha battle royale, akkor utóbbit preferálja az építés lehetősége miatt. 

Ha valakiben felmerült volna, hogy mekkora gamer valójában az arc, már a magyarázás közben is úgy tartja a kezét, mintha egy kontrollert fogna.

Ezek után nem meglepő, hogy már csak gamer mentalitása miatt is nagyon szorítunk neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)