Hirdetés

Maratoni WoW-ozással lett Guinness-rekorder Vujity Tvrtko fia

|

Vujity-Zsolnay Barnabás visszavette azt a címet, ami korábban rövid ideig már az övé volt.

Hirdetés

Húsz éve fut szűnni nem akaró népszerűséggel a World of Warcraft, amit sokan a hangulatáért játszanak, mások a közösségi élményt szeretik benne. Igazából ennyi év alatt már annyi tartalom került bele, hogy bárki leül elé, fog tudni találni valamit, ami leköti. 

Magyar játékosok például abban versenyeznek, hogy ki tud egyhuzamban a legtöbb időt belerakni a játékba. Ezt szerencsére a Guinness-rekordok bizottsága is hitelesíti, így tudjuk, hogy míg korábban a kecskeméti Molnár Imrére lehettünk büszkék (aki 45 óra 51 perc és 50 másodperccel szerezte meg a címét 2021-ben), a mai naptól Vujity-Zsolnay Barnabás nevét érdemes megjegyeznünk.

Vujity Tvrtko középső gyermeke 2022. szeptember 26-án állította be a World of Warcraftban mért leghosszabb videojátékos maraton rekordját, amikor 59 órát, 20 percet és 12 másodpercet töltött a játékkal. A pénzt, amit rekordkísérlete hozott számára, jótékony célra ajánlotta fel.

Hirdetés

Barnabásnak nem ez az első próbálkozása, 2021-ben szintén rekordot döntött, ám öröme nem tarthatott sokáig, akkor egy kanadai illető, Mathieu Gamache 44 óra 44 perc és 44 másodperces időeredménnyel beelőzte. Az új rekordot megdönteni viszont sokkal nehezebb lesz: aki úgy dönt, megpróbálja, annak Barnabás azt javasolja, jótékonysági célokból csinálja, és készüljön, hogy ezt ő kihívásnak fogja tekinteni, és újra visszaveszi a címet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)