Hirdetés

Keményfedeles könyvben adják ki a Marvel's Spider-Man forgatókönyvét

|

A 240 oldalas könyvet rendesen megpakolják rajzokkal is.

Hirdetés

Egészen fantasztikus volt a tavaly ősszel megjelent Marvel's Spider-Man, aminek a sztorija legalább annyira jól sikerült, mint a játékmenete. Szinte biztos, hogy lesz folytatás, de valószínűleg már csak a következő generációban lengedezhetünk ismét Manhattan utcái felett - a jövő év a Marvel's Avengersről szól majd. Akármikor is jön az újabb Pókember-kaland, tudjuk, megéri várni rá.

Hirdetés

Addig esetleg elolvashatjuk a forgatókönyvet, amit 2020. február 11-én adnak ki (egyes képregényboltokban már január 29-től kapható lesz). 240 oldalas, keményfedeles kiadványra számíthatunk, melyben a Jon Paquette, Christos Gage és Banjamin Arfmann által írt szöveg mellett megnézhetjük a látványterveket, és számíthatunk további extrákra, köztük a készítők kommentárjára is. Az alábbi galériában láthattok néhány oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)