Hirdetés

Master Chiefnek szűznek kellett volna maradnia a Halo sorozat főszereplője szerint

|

Pablo Schreiber sem rajongott az ötletért, hogy az Xbox kabalafigurája szexjelenetet kapjon.

Hirdetés

Egy gyorsvonat sebességével közeleg a Halo sorozat második évadának premierje, így teljességgel érthető, hogy ismét kamerák és mikrofonok célkeresztjében találta magát a főszereplő Master Chiefet megformáló Pablo Schreiber. Az ilyen szituációkhoz pedig rendszerint kérdések is szoktak társulni, amelyek természetüktől fogva akár kellemetlenek is lehetnek.

Mint arra talán még emlékeztek, akadt jó néhány kreatív változtatás a Paramount+ streamingplatformon debütált adaptációban, amelyek teljesen készületlenül érték a rajongókat, akik nem fogadták ezeket kitörő örömmel. Példának okáért John 117-et, azaz Master Chiefet gyakrabban látni sisak nélkül, mint sisakban, de sem ez, sem a tükör előtti meztelenkedés váltott ki akkora felhördülést, mint amikor hősünk ágyba bújt a Charlie Murphy alakította Makee-vel.

Hirdetés

Ez volt az a pillanat, amikor felrobbant az internet, az akkor még Twitternek nevezett X-en, a Redditen és minden más fórumon arról folyt a diskurzus, hogy most akkor az alternatív idővonaltól függetlenül helyrehozhatatlan károkat szenvedett-e a franchise, vagy Master Chief is lehet ember, és jól érezheti magát időnként.

Azt, hogy Schreiber ebben a vitában melyik oldalhoz húz inkább, az SFX magazinnak adott közelmúltbeli interjújából tudtuk meg.

"Óriási hiba volt a Makee és John közötti kapcsolatot romantikus viszonnyá alakítani. Már akkor is így éreztem, vitatkoztam a döntéssel és küzdöttem ellene. De az vagyok, aki. Nem én írom a forgatókönyvet. Csupán elmondom a véleményem, amit akkor figyelmen kívül hagytak."

- fogalmazott a színész, aki a szintén sokak által kifogásolt sisaklevételt a védelmébe vette. Azzal magyarázta ennek szükségességét, hogy ez kell az érzelmek átadásához, és hogy kialakuljon a nézőben a rokonszerv a karakter iránt. A Mandalóri rajongói valószínűleg vitatkoznának ezzel az állítással.

Mindenesetre a Halo második évada február 8-án rajtol el, nálunk a SkyShowtime-on lehet majd nézni), így rövidesen kiderül, hogy tanultak-e bármit az alkotók az előző etap hibáiból. A Reach bukását előrevetítő trailerek meggyőzőek ugyan, de az feltűnő, hogy Master Chief folyton sisak nélkül flangál, mi több, már a páncélját is leveszi a harchoz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)