Hirdetés

Mazur volt a TheVR vendége, elszabadult a GameStar nosztalgia

|

Milyen a gaming világ újságíró szemmel? Mazur bőven tud erről mesélni, és érdemes meghallgatni, nem csak azoknak, akik emlékeznek még a GS print hőskorára.

Hirdetés

A "bezzeg régen" életérzés árnyékában mindig nehéz meglátni azt, milyen is most a GameStar, de a TheVR podcastjében talán nem csak a múltról, a jelenről is kaptok némi képet. Vagyis leginkább arról, ami nem igazán változott az évek során.

Vagyunk páran a szerkesztőségben, akik nem 1-2 éve körmölnek már GS pólóban (persze nem mindig ugyanabban a GS pólóban) a monitor előtt, legyen akár nyomtatott magazin, vagy az online mókatár, de mazur kortalan arca ennek a műfajnak. Szerencsére nem csak arc, beszélni is tud, szeret is, érdemes is meghallgatni, amiket mesél és mond, nem csak azoknak, akik nosztalgiára vágynak.

Hirdetés

Most a TheVR TIMEOUT Podcast vendége volt, fényes szemekkel, pirospozsgás arccal végighallgatni bölcselmeit ér, ajánlott, morálisan talán kötelező is. Tessék kattintani, aztán úgy maradni, fülelni:

Nagyon sokat nem is lehet ehhez már hozzátenni, ez jó mulatság, férfi munka volt! 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)