Hirdetés

Megan Fox után Buffyval erősít a Diablo 4

|

Ki más reklámozhatná a vérszívókra fókuszáló szezont, mint a vámpírok réme?

Hirdetés

Emlékeztek még, amikor pár hónapja a Transformers-filmek sztárja, Megan Fox is kivette a részét a Diablo 4 reklámozásából és reagált a játékosok/streamerek legdurvább elhalálozásaira? Azóta már elrajtolt a játék második szezonja, a Season of Blood, amelynek középpontjában ezúttal a vérszívók állnak, akikre egy veterán vámpírvadász (az Örökkévalókból is ismert Gemma Chan) feni a fogát. 

A Blizzard azonban bedobott egy nagyágyút is a Season of Blood, és egyben egy közösségi esemény népszerűsítésére. Azt, akinek a neve valószínűleg sokak számára elsőként ugrik be, ha vámpírok kicsinálásáról van szó, pedig Pengétől Van Helsingig sok riválisa akad: ő Buffy.

Hirdetés

November 2-ig fut a Diablo 4 közösségi versenye, amelynek három nyertese lesz, és mindhárman kapnak majd egy Sarah Michelle Gellar által aláírt levelet, 500 dollárt a Battle.net egyenleghez, és egy doboznyi vámpírvadász kelléket, amely közel kétszer annyit ér, mint az előbbi összeg. A részvételhez egy minimum 10 másodperces videót kell közzétenni Twitteren/X-en, Instagramon vagy TikTokon #DiabloHunters hashtaggel, a hivatalos fiókot tagelve, amelyben elmagyarázod vagy bemutatod, hogy miért lennél jó vámpírvadász a Diablo 4-ben. A színésznő is beszáll a győztesek kiválasztásába, és maga számol be róla az alábbi videóban, hogy mit kell tudni az eseményről: 

A hivatalos szabályok alapján Magyarországról is lehet nevezni, szóval hajrá!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)