Hirdetés

Megérkezett a League of Legends fiúbandájának, a Heartsteelnek a nyitódala

|

A színpad K/DA és a True Damage után most a Heartsteelé, mely a világbajnokság döntője előtt koncertezni is fog.

Hirdetés

A Riot Games nagyon szeret különböző zenei koncepciókkal kísérletezni. A srácoknak van egy képzeletbeli metálbandájuk, egy k-pop lánycsapatuk, egy hip-hop bandájuk, és most összeraktak egy fiúcsapatot is. Nyilván elsődlegesen mindig az a cél, hogy eladjanak karakterskineket, és ez most sincs másképp. Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy a zene, amit leraknak az árú mellé, mindig elsőrangú, többek között azért is, mert kiváló tehetségekkel dolgoznak együtt..

A legújabb projekt, a Heartsteel banda szintén egy k-pop csapat, csak ezúttal Kayn, Ezreal, Sett, Yone, K'Sante és Aphelio főszereplésével.

Hirdetés

A valóságban a debütáló slágerhez tobi lou, ØZI és Cal Scruby adták a hangjukat BAEKHYUN mellett, aki egyébként az egyik legnépszerűbb k-pop csapat, az EXO egyik énekese. A tapasztalata és tehetsége 100 százalékosan érezhető volt az egyébként remekül sikerült számban.

A Heartsteel a jelenleg is zajló világbajnokság döntője előtt koncertezni fog, a skinjeik pedig fel fognak bukkanni majd a League of Legends és League of Legends: Wild Rift játékokban is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)