Hirdetés

Miért tűnt el OW Zoly a Twitterről egyik pillanatról a másikra?

|

Sokan egyből bannolást kiáltottak, mi OW Zolyt kérdeztük meg a történtekről.

Hirdetés

Az elmúlt órákban több gamer Facebook-csoportban is futótűzként terjedt a hír (nem titkolt kárörömmel vegyülve), miszerint "OW Zolyt bannolták a Twitterről", mivel a 2010 óta működő Otherworld YouTube-csatorna mögött álló tartalomgyártó személyes Twitter-profilja egyik pillanatról a másikra nyomtalanul eltűnt. Ez két dolgot jelenthetett a gyakorlatban: a profilt vagy valamilyen szabálysértésért bannolta a Twitter, vagy egészen egyszerűen tulajdonosa törölte azt.

A történtek után megkerestük OW Zolyt, azaz Branyiczky Zoltánt, aki kérdéseinkre felelve elmondta, egyáltalán nem arról van szó, hogy esetleg valamiért bannolva lett volna a platformról. 

Hirdetés

OW Zoly egészen pontosan így fogalmazott: 

"Fent vagyok egy rakás platformon és az összes közül a Twitter lett a legtoxikusabb - pedig van egy Tiktok felületem is, bár nem kommunikálom nyilvánosan sehol. Az elmúlt évek összes gondja, összes nemtelen támadása és minden OW-hez köthető problémám ehhez a felülethez és ehhez a communityhez volt köthető. Tegnap este eljutottam oda, hogy elég volt."

Zoly ezután kiemelte, hogy rajtunk kívül egyetlen más médium sem kereste meg őt a történtek után, az ő szavaival élve a többiek úgy tűnik, csak úgy maguktól "tudják", mi történt. Aztán hogy a sok felháborodást kiváltott, majd utólag gyakran elkent kinyilatkoztatások közönsége hogyan értékeli ezt a hirtelen "bezárást", azt nyilván nem lesz nehéz lekövetni a Twitteren, vagy más fórumokon. 

Ti mit gondoltok?

Nyitókép: Facebook / OtherWorld

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)