Hirdetés

Most azzal megy nagyot egy streamer, hogy a saját fenekére vetíti a játszott játékok képét

|

Mióta ennek híre ment, már virtuális mellek is szolgáltak vászonként.

Hirdetés

Nem tudom eldönteni, szívesen lennék-e olyan ember, aki szobája magányában azon gondolkodik, hogyan lehetne a Twitch határait feszegetni, de szerencsére nem is nekem kell ilyennek lenni: vannak erre ráérő streamerek. Nem lehet nem elismeréssel adózni Morgpie-nak, aki most azt találta ki, hogy élőben vetíti a játszott játék vagy megtekintett videó képét a saját seggére.

Kényelmetlen lenne számára, ha ő is ezt a különleges kialakítású megjelenítőt nézné, így monitoron játszik, de állva, a képet pedig hátsójára tükrözi. Szívesen bíznám ezt a fantáziátokra, de nem kell, van videó, nem is egy:

Morgpie neve ismerős lehet tavaly decemberből, amikor épp az ment nagyot a Twitchen, hogy a streamerek fekete sávokkal takarták el magukat, vagy épphogy csak nem mutatták meg intim testrészeiket.

Hirdetés

Új húzása is beindított egy lavinát, elsősorban VTuberek kezdtek el úgy közvetíteni, hogy rajzolt mellekre és fenekekre vetítik a játszott játék képét, valahogy így:

Morgpie egyébként felajánlotta a felületét másoknak is. Ha épp kitörés előtt álltok, talán ez segíthet!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)