Hirdetés

Nagyon vicces a God of War magyar szinkronos változatának bakiparádéja

|

Schneider Zoltán és társai néha elrontották a szöveget, ez pedig fergeteges pillanatokat, elszólásokat és káromkodásokat eredményezett.

Hirdetés

Sokkal több olyan csapat kellene, mint a SzinkronSarok, mivel hiánypótló az, amit csinálnak: olyan videojátékokhoz készítettek már magyar szinkront, mint a Mortal Kombat 11 Aftermath, a Resident Evil 2 Remake és legutóbb a God of War (és már puhatolóztak azzal kapcsolatban is, hogy milyen projekttel folytassák, nekünk pedig történetesen van is 10 jó tippünk hozzá). 

A God of War magyar változatán olyan kiváló színészek dolgoztak többek között, mint Schneider Zoltán, Csuha Lajos, Solecki Janka, Király Attila, Welker Gábor, Seder Gábor és Forgács Gábor, de még az ilyen sokat szinkronizáló művészek sem tudják mindig azonnal, hibátlanul elmondani a szövegüket, ez pedig számos vicces pillanatot eredményez a felvételek során. 

Hirdetés

A SzinkronSarok készített is ezekből a mókás hibákból egy bakiparádét, amely parádés jeleneteket eredményez, főleg a mindig mufurc Kratos szájából humoros egy-egy ízes káromkodást, vagy hülyéskedést hallani. A videó talán legviccesebb pillanata, amikor Schneider rácsodálkozik a beszélő kígyóra, de még a legelső The Witcher-játék egyik emlékezetes fordítását is megidézik. Az összeállításban csak úgy röpködnek a szitokszavak, szóval a munkahelyen ne indítsátok el: 

A God of War magyar szinkronját már tölthetitek PC-re, ha esetleg lemaradtatok volna róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)