Hirdetés

Napi büntetés: a Fortnite streamer akkora adományt kapott, hogy leborotválta a haját, majd a néző visszavonta a pénzt

|

Lacy még a szemöldökeit is letolta a subathonja részeként, de a sztorinak nem egy vicces befejezés lett a vége.

Hirdetés

Lacy karrierjének nagyon izgalmas periódusát éli épp. A relatíve ismeretlen, 20 éves tartalomgyártó 2020 májusában kezdte az ipart, és azóta összehozott 9000 YouTube feliratkozót és 83 000 Twitch követőt. Ezeknek az adatoknak köszönhetően ő vált jelenleg a leggyorsabban növekvő Fortnite streamerré. Hogy megtolja még egy kicsit a szekeret, június 18-án belevágott egy subathonba (vagyis addig streamel, amíg jönnek az adományok). A műsor azóta is tart, és a jelenlegi állás szerint még több napig el is fog tartani.

A subathon részeként Lacy bedobta azt az ígéretet is, hogy leborotválja a haját, ha elég adomány érkezik. Ezt követően az egyik néző 2500 dollárral támogatta meg a műsort, így Lacy elő is kapta a hajnyírót.

Hirdetés

A srác letolta a göndör fürtjeit, sőt még a és a szemöldökét is utánuk küldte. Normális esetben mindenki nevetne egyet, és mehetnénk tovább, de itt a Twitchről van szó, ahol mindig történik valami.

Jelen esetben egészen pontosan az, hogy a nagylelkű adományozó később visszavonta a 2500 dollárját, amit Lacy nyilván rosszul viselt, így fakadt ki a streamer:

"Letoltam miattad a fejemet. Letoltam a ki****ott szemöldökömet. Be se akarom fejezni már ezt a subathont, tesó."

Kotakunak adott nyilatkozatában később Lacy hozzátette, hogy kifejezetten szerette a haját, mert szerinte az a "legelőnyösebb tulajdonsága". Most ki se akar menni a házából így.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Lacy egyébként korábban rózsaszínre festette a haját egy másik subathon-cél részeként, szóval nem teljesen idegenek számára az extrémebb frizurák. Ettől függetlenül nagyon kellemetlen az egész, ráadásul később több streamer is jelezte Lacynek, hogy az említett adományozó náluk is járt és ugyanezt játszotta el velük is. Azóta az adományozó Twitch fiókja el is tűnt, így ennek a sztorinak keserű marad a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)