Hirdetés

Napi büntetés: Ferenc pápa, Putyin, de még Stephen Hawking is remek karakter lenne egy verekedős játékban

|

A mesterséges intelligencia megint nagyot alkotott, a Celebrity Kombat pont annyira fest csodásan, hogy játszani akarjuk.

Hirdetés

Holtakkal nem viccelünk - tartja a mondás, de lássuk be, ez egy hülye mondás. Mielőtt ebből morális vita alakulna ki, gyorsan elterelem a figyelmet a Mortal Kombat stílusban megálmodott Teréz anyával, aki kőkemény társaságba keveredett - legyen az élő, vagy éppen holt híresség, közéleti személyiség, történelmi alak. Az, hogy Stephen Hawking is feltűnik az alábbi videóban, mint választható Mortal karakter, már szinte meg sem döbbent, miután láttam Biden választható skinjeit, vagy Zuckerberg gyíkember formáját.

Nekem már a legutóbbi, éppenséggel valódi Mortal Kombat trailertől is könnybe lábadt a szemem, de ha valamit most nagyon, de nagyon szeretnék játszani, az bizony a Celebrity Kombat lenne. 

Hirdetés

Nézzétek meg az alábbi csodát, szem nem marad szárazon:

Nektek melyik a kedvenc karakteretek? Milyen bunyót néznétek meg? Oké, a Zuckerberg-Musk harc adja magát a valóságunk silányságának fényében, de legyünk kicsit merészebbek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)