Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne John Wickkel a Resident Evil 4 remake

|

Keanu Reeves bérgyilkosa a fertőzötteknek is úgy osztja a fejeseket, ahogy illik.

Hirdetés

Az internet népe akkor figyelt fel eli_handle_b.wav csatornájára, amikor elkészítette a végtelenül zsenális Austin Powers és Mass Effect crossovert - mi is beszámoltunk róla, ha kimaradt volna, mindenképpen pótoljátok. A videós azóta számos hasonlóan remek mixet összehozott, legyen az Aragorn az Elden Ringben, Leslie Nielsen a Detroid: Become Humanban, Ace Ventura a Cyberpunk 2077-ben, Adam Sandler a God of Warban, vagy éppen Borat a Resident Evil 4 remake-ben

Ez utóbbiban azonban volt még potenciál, így eli_handle_b․wav eljátszott azzal a gondolattal is, hogy milyen lenne a Capcom horrorja, ha nem Leonnal, hanem a Rémkirállyal aprítanánk benne. 

Hirdetés

Az alábbi videó parádésan összemossa a John Wick filmek eseményeit és akcióját a Resident Evil 4 remake helyszíneivel és karaktereivel: nem hiányozhat belőle a pörgés, a komolyabb ellenfelekkel való összecsapás, és természetesen az sem, hogy Keanu Reeves karaktere a megfelelő helyről szerezze be a fegyvert ehhez a feladathoz. Hibátlan lett a végeredmény, ezt nektek is látnotok kell: 

A John Wick franchise egyébként még mindig hihetetlenül népszerű: a legutóbbi film, a John Wick: 4. felvonás 100 millió dolláros büdzséből készült és közel 430 millió dollárt hozott (és lesz belőle rendezői változat is). Nem meglepő, ha a Lionsgate szeretné, ha összejönne a John Wick 5 is, de előtte még két spin-off sorozat (The Continental, Ballerina) érkezik a következő egy év során. A távlati tervekben ráadásul szerepel egy AAA-kategóriás videojáték is.

Ki tudja, talán lesz egy zombis mellékszál is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)