Hirdetés

Nem lenne olcsó a Call of Duty sorozat legendás pályáit LEGO-ból megépíteni

|

A Diamond Lobby nyolc szettet alkotott meg virtuálisan, köztük a Crash és a Terminal másával.

Hirdetés

Nagyon kevés esélyt látunk arra, hogy valaha Call of Duty-s legók készülnek, még úgy is, hogy a LEGO és az Activision Blizzard az Overwatch kapcsán már dolgozott együtt, és a kockákat gyártó cég lelkesen nyit a felnőtt építők felé. Álmodozni azért lehet, és így tett a Diamond Lobby is, ami a Bricklink Studio 2.0 szoftverrel különböző Call of Duty játékok legendás pályáit építette újra.

Azt is láthatjuk, mennyibe kerülne a szettek összeállítása, ha minden elemet egyesével vásárolnánk meg - a legolcsóbb majdnem 400 ezer forint.

Hirdetés

A Crash egész pontosan 1340 dollárba kerül, és 2167 elemből áll, míg a legdrágább a Modern Warfare 2-ből ismert Terminal, mely 4726 dollárból készülhetne el. Nyilván életszerűtlen, hogy egy szettért a LEGO valaha ennyit kérjen (jelenleg a legdrágább a Millennium Falcon 279 990 Ft-ért), de aki maga állna neki a pályák újraalkotásának, készüljön rá, hogy nem lesz olcsó. 

Aki nem ragaszkodik a LEGO-hoz, de építene valami CoD-osat, a Mega Bloks kínálatában talál ezt-azt - például Price-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)