Hirdetés

Nem lesznek bugok a Fallout sorozatban, de a készítők gondoltak rá

|

Nyilván elkerülhetetlen, hogy amikor az ember a Falloutról beszél, a bugokat is felemlegesse, és ez az Amazon sorozatának készítőinél sem volt másképp.

Hirdetés

2024 áprilisában érkezik az Amazon Prime Video kínálatába a Fallout tévésorozat, aminek első előzetesét néhány nappal ezelőtt tették közzé. Egyelőre jónak tűnik, és egyáltalán nem bánjuk, ha ezt elkerülik azok a képi és esetleges technikai hibák, amik a Bethesda játékainak nagy részét sújtották azok megjelenésekor (igaz, a Starfield esetében jelentősen jobb volt a helyzet).

A széria készítőinek megfordult a fejében, hogy valamilyen formában megemlékeznek a hibákról, de végül elvetették az ötletet.

"Sokat beszéltünk erről, mert az egyik legkedvesebb emlékem a Daggerfallhoz [a második The Elder Scrolls játékhoz] kapcsolódik, amikor csak nekimentem egy falnak, és kizuhantam a pályáról, nézve, ahogy az egész világ távolodik tőlem, miközben én esek lefelé. Túlvilági és gyönyörű volt."

Nyilatkozta az amerikai IGN-nek adott interjújában Graham Wagner showrunner.

Hirdetés

Hozzátette, gondolkoztak azon, hogyan tiszteleghetnének az ilyen hibák előtt, de nem akartak túl sok kikacsintást, először szeretnék az emberekkel (nem csak a rajongókkal) megismertetni a világot magát, aztán majd lehet, hogy a második évadban kitérnek erre is.

A Fallout sorozat inkább dráma lesz vígjátéki elemekkel, nem a humort helyezték előtérbe, nagyon helyesen. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)