Hirdetés

Nincs kizárva, hogy készül még Warcraft film, de a Blizzardnak van pár feltétele

|

Tanult a Blizzard a múltkori fiaskóból, és nem szeretné ugyanazokat a hibákat elkövetni.

Hirdetés

2016-ban mutatták be a Warcraft adaptációját a mozikban Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezésében, és bár globálisan összeszedett 439 millió dollárt, mégsem könyvelhették el sikerként, mivel meglehetősen gyengén szerepelt a stúdió számára elsődleges hazai fronton (az Egyesült Államokban ugyanis csak 47 millió dollárt gyűjtött, miközben 160 millióból hozták össze). Ráadásul a fogadtatása is megosztó volt mind a nagyközönség, mind a rajongók, mind a kritikusok körében.

Noha a rendezőnek voltak ötletei a folytatásokhoz, mindez meghiúsította a terveket. 2020-ban ugyan felmerült egy iparági bennfentes jelentése alapján, hogy a Legendary Pictures talán mégis láthat fantáziát egy második filmben, végül nem lett belőle semmi.

Hirdetés

A Warcraft franchise rendezője, John Hight azonban elmondta az amerikai IGN-nek a GDC-n, hogy szereti a 2016-os filmet és nem zárkózik el egy újabb filmes feldolgozástól, ugyanakkor van pár feltétele. Egyrészt Hight szerint biztosan érdekes lenne egy újabb próbálkozás, de a Blizzardnak nem kellene belefolynia: a cég játékokat készít, és mindig is ezek lesznek a fókuszban náluk, a filmkészítést pedig meg kell hagyniuk azokra az emberekre, akik tudják, mit csinálnak. 

Emellett ha zöld utat kapna a folytatás vagy egy új projekt, akkor meg kellene találni hozzá a megfelelő partnert. Olyan emberekre lenne szükség, akik tényleg értenek az adaptáláshoz, és van egy klassz ötletük arról, hogyan kellene prezentálni a Warcraftot, és akiknél úgy érzik, hogy esztétikailag is képesek megugrani a felállított lécet. Olyan partnerekkel kellene együttműködniük, akik osztoznak a forrás iránti szeretetükben, van egy igazán jó ötletük, ugyanúgy törekednek a minőségre, mint ők, és képesek is megvalósítani azt a szintet, ami eléggé leszűkíti a listát. 

Hight kifejezetten nyitott a dologra, mert elmondása szerint szeretné, ha a Warcraft egy kicsit több lenne, mint most. Ti örülnétek egy folytatásnak, egy rebootnak vagy egy új történetnek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)