Hirdetés

Nyilvánosan megalázza az Escape From Tarkov csalóit a fejlesztőcsapat

|

Unortodox módon bünteti a Battlestate Games az Escape From Tarkov csalóit.

Hirdetés

Az Escape From Tarkov már sok-sok éve velünk van, a játék pedig hamar hírnevet szerzett magának azzal, hogy igazi hardcore élményt nyújt azok számára, akik szeretik, ha haláluk tényleges, fájdalmas következménnyel jár. A fejlesztést végző Battlestate Games a tisztességes játékosoknak sem könnyíti meg a dolgát, a csalókkal azonban nagyon keményen jár el.

Nyilvánosságra hozott a csapat egy dokumentumot, amiben a kitiltott csalók játékosnevei szerepelnek, és amihez bárki szabadon hozzáférhet.

Hirdetés

A Battlestate szóvivője, Dmitri Ogorodnikov a TechCrunch szerkesztőségének elárulta, a nyilvános dokumentumra azért van szükség, mert a tradicionális eljárás nem elég büntetés, továbbá szeretnék, ha a tisztességes játékosok látnák, hogy a jelentéseik nem a kukában végzik:

"Szeretnénk, ha a tisztán játszók látnák a csalók nickneveit, és tudnák, hogy igazságot szolgáltattunk, kitiltottuk és megbüntettük azokat, akik végeztek velük az elcsalt raidekben."

Ugyan a Tarkov még mindig az egyik legnépszerűbb hardcore online lövölde, az elmúlt hónapokban nagyon sok problémát okoztak a csalók a közösségnek. Nem kell sokat görgetni például a játék subredditjén, hogy belefussunk elégedetlen, csalódott és frusztrált játékosokba, akik folyamatosan a Battlestate-nek könyörögnek, hogy kezdjenek valamit a csalókkal, sokan pedig ott is hagyták a játékot, amíg nem lesz érezhetően jobb a helyzet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)