Hirdetés

Ők 2023 legértékesebb magyar influenszerei – íme a top 20

|

A Forbes összeállított egy listát a húsz legértékesebb, legnépszerűbb magyar influenszerről.

Hirdetés

Valószínűleg senkit nem ér meglepetésként, hogy jól lehet keresni influenszerként, de jól is kell csinálni ezt az egyre népszerűbb szakmát - sok tényező kedvező együttállására van szükség ahhoz, hogy valaki annyira sikeres lehessen mint a TheVR, Pamkutyáék, vagy Viszkok Fruzsi.

Ma már nem csak megélni lehet ebből, de meggazdagodni is. A Forbes szakmai zsűrije összeállította a magyar influenszerek top 20-as listáját "üzleti értékük, énmárkájuk erőssége alapján", a SentiOne és a HypeAuditor segítségével, figyelembe véve a közönségek minőségét, növekedési trendjeit. A részletes adatsorban külön mérték a követőbázist, a kedveltséget, az aktivitást, és a tartalmi igényességet, profizmust.

Hirdetés

A miniportrékkal és interjúval kiegészített lista nyomtatott formában található az újságárusoknál, de pusztán a rangsort online is közzétették. Ez alapján a sorrend a következő:

  1. TheVR
  2. Pamkutya
  3. Whisperton
  4. Abosi Barna
  5. Nessaj
  6. JustVidman
  7. Körcsönyei Polla
  8. Forstner Csenge
  9. Viszkok Fruzsi
  10. Csecse Attila
  11. Papp Inez Hilda
  12. Kempf Zozó
  13. Verebélyi Vivi és Nagy Norbi
  14. LadySzomjas
  15. Nasz Dániel
  16. Nagy Benedek
  17. Cresser
  18. Unfield
  19. Radics Péter
  20. Dancsó Péter

Ti kit tartotok a legértékesebb tartalomgyártónak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)