Hirdetés

Ők lesznek az első videojátékos Grammy-díj esélyesei

|

Öt jelölt közül dőlhet majd el, hogy ki viszi haza a videojátékos Grammyt.

Hirdetés

Még júniusban derült ki, hogy új kategóriákkal bővül a Grammy, immár videojátékok zenéit is díjazni fogják. Most pedig végre leleplezték azt az öt jelöltek, mely közül valaki haza fogja vinni ezt a komoly elismerést a 2023. februárjában jelentkező Grammy-gálán.

Specifikus díjról van szó, hiszen kifejezetten a videojátékok zenéjét fogják értékelni. Mutatjuk, kik közül kerülhet majd ki a végső győztes.

A videojátékos, "Best Score Soundtrack for Video Games and Other Interactive Media" Grammy jelöltjei a következő játékok lettek:

  • Aliens: Fireteam Elite (zeneszerző: Austin Wintory)
  • Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok (zeneszerző: Stephanie Economou)
  • Call of Duty: Vanguard (zeneszerző: Bear McCreary)
  • Marvel's Guardians of the Galaxy (zeneszerző: Richard Jacques)
  • Old World (zeneszerző: Christopher Tin)
Hirdetés

A jelöltek közül talán Austin Wintory és Bear McCreary neve lehet számotokra a leginkább ismerős. Wintory korábban olyan játékok zenéjéért felelt, mint például a Journey, az Assassin's Creed Syndicate, vagy épp a The Banner Saga-trilógia, míg McCreary egy halom film és sorozat mellett olyan játékokon dolgozott, mint a 2018-as God of War és a nemrég megjelent Ragnarök, vagy a Assassin's Creed Syndicate: Jack the Ripper DLC, illetve ő lesz a jövőre érkező Forspoken zenéjének társszerzője. 

Az öt jelölt közül ti kinek adnátok a Grammy-díjat?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)