Hirdetés

Overwatch - a gamescomon ismerhetjük meg Bastion múltját

|

A Blizzard idén is visz néhány újdonságot a gamescomra, például az Overwatch megjelenése óta most mutatják be az első animációs kisfilmet is, ami a karakterek hátteréről mesél.

Hirdetés

Nemrég véletlenül kiszivárgott, hogy a megjelenés előtt bemutatott kiváló animációs rövidfilmek után újabb videóban ismerkedhetünk meg egy Overwatch-karakter hátterével, ez pedig nem más lesz, mint Bastion. Ezt nemrég hivatalosan is megerősítette a Blizzard, sőt a premier időpontját is elárulták.

Ahogy azt a kiszivárgott infókból is megtudhattuk, a kisfilm címe The Last Bastion lesz és augusztus 18-án, magyar idő szerint este hat órakor mutatja majd be a stúdió saját, a gamescomhoz kötődő oldalán. Azt eddig is tudtuk Bastionről, hogy az Omnic Crisis során az emberek ellen harcolt, ám egy súlyos sérülés miatt a harci programja most már csak veszély esetén aktiválódik. Most viszont valószínűleg többet is megtudunk arról, hogyan fedezte fel a világot, miután több évtized után aktiválódott ismét. Addig ismételhetünk az eddig kiadott négy résszel, amik Winston, Widowmaker és Tracer, Hanzo és Genji és végül Soldier: 76 történetéről meséltek.

Ti melyik Overwatch-karaktert látnátok szívesen egy hasonló videóban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)