Hirdetés

Overwatch - még a honlapon is van egy easter egg

|

Az Overwatch honlapjának készítői unalmukban beépítettek egy apró kis meglepetést. A Konami kódra emlékeztek még?

Hirdetés

Az Overwatch lényegében kész, a megjelenésig a fejlesztők már nem sokat fognak változtatni a játékon. Majd a megjelenés után, amikor a felhasználók elmondják, mi nem jó, min kell még finomhangolni, és kiderülnek olyan hibák, amik a béta és a tesztelés alatt nem fordultak elő.

Hétfőn várhatóan új videót kapunk, és számíthatunk rá, hogy a hét eleje az Overwatch-ról fog szólni. Hogy addig se unatkozzunk, a Blizzard elárulta, hogy meglepetést rejtett el a játék hivatalos honlapján. Ahhoz, hogy előcsaljuk, mindössze annyit kell tenni, hogy beírjuk a jól ismert Konami kódot a billentyűzeten:  ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A. Nem árulom el, mi történik, próbáljátok ki magatok.

A GameStar magazin legújabb, mától kapható számában tíz oldalon keresztül foglalkozunk az Overwatch-csal, a teszt mellett részletes karakterismertetőket is olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)