Hirdetés

Overwatch - Zarya saját képregényt kap

|

Lassan egy éve már, hogy láttuk Zarya alakját felbukkanni a Sombra animációs videóban. Végre megkapjuk a történet folytatását egy képregény formájában.

Hirdetés

A Sombra animációs kisfilm végén láthattuk, ahogy Katya Volskaya Zarya behívásával válaszol a hacker fenyegetéseire. Az Overwatch története ott egy picit megakadt, és azóta sem tudtuk, hogy mi történt ezután. Most végre kiderül, érkezik a Zarya képregény.

Hirdetés

A sztori szerint az orosz ügynök felkeres majd egy omnic hackert, akivel minden rossz érzése ellenére kénytelen lesz együttműködni. Sombra nem lesz egyszerű ellenfél, ráadásul teljesen más ligában játszik mint Zarya. Szüksége lesz a szakértői segítségre, ehhez pedig túl kell lépnie minden omnicokkal szembeni előítéletén.

A teljes képregény elérhető lesz az Overwatch hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)