Hirdetés

Pizza illatú Xbox kontrollerrel hangolódhatunk az új Tini Nindzsa Teknőcök filmre

|

A Microsoft is kivette a részét a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz marketingkampányából.

Hirdetés

Augusztus 10-én a hazai mozikba is megérkezik a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök film, a Mutáns káosz, amely animációs köntösben, a Pókember: Irány a Pókverzum és a Michellék a gépek ellen alkotások stílusában igyekszik becsábítani a négy pizzamániás hős rajongóit a mozikba. 

Jeff Rowe (Mitchellék a gépek ellen) és Kyler Spears (Békaland) rendezésének karakterei azonban még a pályafutásuk elején járnak, csak kapisgálják, hogy mi az a felelősség és mások megvédése, leginkább Szecska mester rejtegeti őket a kíváncsi szemek elől. Michaelangelo, Donatello, Rafaello és Leonardo előtt azonban olyan lehetőség rejlik fel, amellyel hőssé válhatnának és egy csapással mindenki megszerethetné őket, csakhogy ez rendkívül veszélyes - és nem csak magukra nézve.

Hirdetés

A Paramount Pictures nagyon bízik a filmben, és mindent elkövet, hogy a jelenlegi zsúfolt időszakban (Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, Oppenheimer, Barbie) felfigyeljenek rá, ebbe pedig még egy nem mindennapi együttműködés is belefért a Microsofttal. A két vállalat ugyanis a reklám részeként egyedi Xbox kontrollereket alkotott meg, amik pizzaillatot árasztanak. Ezt úgy oldották meg, hogy az eszközök hátuljára pizzaszelet alakú illatosítót erősítettek. Összesen négyfajta változat létezik, amik a teknőctesók színeit, fegyvereit és személyiségét tükrözik. 

Ezeket azonban nem tudjátok megvenni, csakis egy nyereményjátékon keresztül juthattok hozzá. Nem kell mást tennetek hozzá, mint az Xbox Game Pass Twitter-fiókjának egyik bejegyzését retweetelni, és már részt is vesztek benne (a szabályozatot azért érdemes elolvasni előtte).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A kontrollerek már csak azért is jól jönnek, mert a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge a Game Pass felhozatalát erősíti, és bizony a marketingesek ennél sem bízták a véletlenre a dolgot, amikor tavaly megjelent, hiszen ingyen pizzát adtak mellé

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)