Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds a valóságban is hihetetlenül szórakoztató

|

Airsoftozni alapjáraton is szórakoztató, de amikor az egészet megbonyolítják a PUBG szabályrendszerével, akkor lesz igazán nagy móka.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds népszerűsége immár nem csak a virtuális világba, hanem a való életbe is beszivárgott, így várható volt, hogy előbb utóbb airsoftos és paintballos körökben is felkapják a dolgot.

Most az airsoft videóiról elhíresült Silo és csapata játszottak egy meccset, ahol cuccok nélkül mentek be a pályára, a fegyvereket ott kellett felszedniük, a játéktér pedig folyamatosan szűkült, ezzel harcra kényszerítve a feleket. Aztán amikor megöltek valakit, annak a "hullája" ott maradt a pályán, hogy ki tudják lootolni később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)