Hirdetés

Elkapták a gyilkost, aki egy PS4-ért ölt

|

A San Franciscó-i rendőrség letartoztatott egy 21 éves férfit, aki feltehetőleg felelős volt annak a 22 éves srácnak a meggyilkolásáért, aki csak el akarta adni konzolját.

Hirdetés

Tegnap olvashattátok ahogy, egy egyszerű üzleti tranzakció borzalmas véget ért San Franciscóban. Egy fiatal srác el akarta adni PlayStation 4 konzolját, de a másik fél fizetés helyett meggyilkolta őt, és elvette a gépet. A rendőrség - úgy tűnik - megtalálta az elkövetőt és nyilvánosságra hozta az ügy részleteit.

A konzol tulajdonosa a 22 éves Ikenna Uwakah volt, aki az interneten akarta eladni a gépet (édesapja, Onyebuchi Uwakah szerint a fia sokszor üzletelt már így). Az online hirdetést sajnos a 21 éves Ronnie Collins találta meg, és látszólag elfogadta az ott írt feltételeket. A találkozón ezután megtörtént a tragédia. A helyszínen ott volt még Ikenna barátnője is, akinek nem esett bántódása, és fel tudta hívni a mentősöket, akik a fiút azonnal a San Francisco General Hospitalba vitték, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Azt nem tudni, hogy Ikenna hol hirdette meg a konzolt, de a rendőrség annyit elárult, hogy nem a Craigslisten. Nem mintha ez bármit is számítana egy ilyen tragédia kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)