Hirdetés

PlayStation 5-öt akart venni, négy liter vizet kapott

|

Az eladó kifogása parádés, ilyen mentegetőzést még egy piaci csalótól sem hallottunk korábban.

Hirdetés

Manapság a piaci nyerészkedők a legkülönfélébb módszerekkel próbálják csapdába csalni a leendő vásárlóikat. Halottunk már olyanról, aki A4-es lapra nyomtatott GPU-k képeit árulta, de az sem ritka, hogy egyszerűen súlyt tesznek a termékek dobozába és azt árulják a különböző oldalakon a csalók.

Hirdetés

Utóbbi csoporthoz tartozik az a 41 éves japán nő is, Ikuko Tokuoka, aki 2 darab 2 literes vizes palackot rakott egy PlayStation 5 dobozába és ezt bocsátotta eladásra a Japánban. A vevő végül 65 ezer yent, átszámítva körülbelül 171 ezer forintot fizetett a 4 liter bedobozolt vízért.

Természetesen a károsult a rendőrséghez fordult, akik el is kapták a csalót. Később, mikor az általa igencsak megtévesztő csomagolásban eladott vízről kérdezték, védekezésül így fogalmazott:

Feladtam a csomagot, de nem emlékeztem, hogy mi van benne.

Sok meredek sztorit hallottunk már, ez azonban magabiztosan pályázhat a legbutább mentegetőzésre, amit valaha hallottunk hasonló csalótól. A japán hatóságok vizsgálják az ügyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)