Hirdetés

PlayStation 5-ös oldallapot dedikáltattak Phil Spencerrel, az Xbox fejesével

|

A zöldek főnöke is elmosolyodott a szituációban, de tette, amit jónak látott.

Hirdetés

Mindig is egy barátságos, közvetlen személyként tekintettünk Phil Spencerre, a Microsoft játékos divíziójának vezetőjére, aki amellett, hogy mindig is kiemelt figyelmet fordított a rajongóira, még a legnagyobb riválisával, a Sony-val is törekedett a jó viszony ápolására. Nemrégiben például Jim Ryan távozásával kapcsolatban is megszólalt, tiszteletét fejezte ki és megköszönte a SIE elnök-vezérigazgatójának eddigi munkásságát.

Spencer természetesen aktív résztvevője a különböző videojátékos eseményeknek és konferenciáknak is, ahol nem riad meg és szívesen társalog az őt megkörnyékező rajongókkal. Legutóbb például a Tokyo Games Show-n is tiszteletét tette, ami azért sem meglepő, mert az Xbox erősen képviseltette magát.

Hirdetés

Spencer egyébként nemcsak az Xbox bemutatóján vett részt, hanem számos egyéb, a TGS keretein belül megrendezésre kerülő eseményre is ellátogatott. Ilyen volt például az IGN Japan által szervezett rajongói találkozó is, ahol egy igen vicces esetnek lehettek szemtanúi a jelenlévők.

Történt ugyanis, hogy az egyik rajongó megkérte Spencert és a játékos divízió szintén a helyszínen tartózkodó alelnökét, Sarah Bondot, hogy írják alá a nála lévő PS5-ös fedlapot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A pillanatot egy szemfüles rajongónak sikerült megörökítenie, amin jól látható, hogy a vezető mosolyogva tartja kezében a Sony-s konzolfedlapot. Sokan ezek alapján kikiáltottak, hogy hivatalosan is véget ért a konzolháború, bár Spencer alapvetően sosem viselkedett ellenségesen a Sony-val szemben.. Ennek ellenére példaértékű a hozzáállása, aminek mentén elsősorban azt az üzenetet közvetíti, hogy az Xbox az a platform, amely mindig is a játékosokat fogja előtérbe helyezni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)