Hirdetés

Pokémon EXPO Gym - íme az első Pokémon edzőterem

|

Japánban hamarosan megnyílik az első Pokémon edzőterem, amelynek kabalája nem is lehetne más, mint Pikachu. Bár Machoke talán jobban passzolt volna.

Hirdetés

A Pokémon a világ egyik legismertebb franchise-a, ezért nehéz olyat mondani, amiből nem készült valami hozzá kapcsolódó. Kifejezetten erre a témára felhúzott edzőtermet még senki sem épített; egészen idáig, hiszen hamarosan már ezt az észrevétlenül tátongó piaci rést is betapasztják. 

Az Inside Games információi szerint november 19-én, Japánban, Osakában nyílik meg a Pokémon EXPO Gym, a világ első Pokémon edzőterme, amely lényegében egy vidám tanulási központ elsősorban gyermekek számára. A Sanoyas Interactive által megteremtett hely nem csak tippeket és trükköket nyújt majd a Pokémon-rajongó ügyfeleknek, de különböző képzési programokat is kínál nekik, ahol a résztvevők különböző jutalmakat szerezhetnek, beleértve egy olyan speciális lényt, amit a Nintendo 3DS játékokban használhatnak fel. Természetesen a tagsági kártyák is a franchise szellemében készülnek el, ráadásul jövő hónapban indítják útjára a "Pokémon EXPO Gym Gear" appot, amellyel a tagok nyomon követhetik okostelefonjukon a statisztikáikat és az edzőterem rangsorát. 

Egyelőre még nincs tervbe véve, hogy nyugaton is nyíljon hasonló központ, de nálunk egy Minecraft edzőterem talán nagyobb figyelmet vonzana.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)