Hirdetés

Rengetegen kíváncsiak a Twisted Metal sorozatra

|

A Sony játékának adaptációja bekerült a Peacock top szériái közé.

Hirdetés

A Marvel filmek Sólyomjaként ismert Anthony Mackie komoly feladatot kapott Chris Evans Amerika Kapitányának visszavonulása után, hiszen ő bújik a hős bőrébe, ahogyan tette azt az A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban, és teszi azt a jövőre mozikba kerülő Captain America: Brave New World filmben is. De nem ez Mackie egyelten kiemelt projektje, hiszen még idén jelentkezik a Sony egyik videojátékszériájának, a Twisted Metal feldolgozásával, amelynek ő a főszereplője. 

A Twisted Metal kicsit olyan lesz, mint a Mad Max és a Zombieland keveréke a posztapokaliptikus körítés és a humoros megközelítés miatt, ráadásul aki eredeti hangon nézi majd, az a főhős életére törő őrült bohócot Will Arnett (LEGO Batman: A film, BoJack Horseman) hangján hallhatja megszólalni. 

Hirdetés

A 10 részesre tervezett 1. évad nálunk az HBO Maxon lesz látható várhatóan szeptembertől, az Egyesült Államokban viszont már megtalálható a Peacock streamingplatformon, és úgy tűnik, hogy nagy siker, hiszen bekerült a szolgáltató legjobb eredeti sorozatai közé (a Bel-Air, a Poker Face, a Based on a True Story és a The Best Man: Final Chapters mellé) azzal, hogy a legtöbbet nézett vígjátékpremier titulusát megszerezte. A Deadline jelentése szerint a július 27-i premier után az emberek rápörögtek a Twisted Metalra: az átlagos előfizetők nagyjából három epizódot néztek meg egyhuzamban, míg mások a teljes évadot azonnal ledarálták.

A Nielsen adatai szerint is nagy népszerűségnek örvend Mackie sorozata, a platformon való debütálását követő hétvégén 400 millió percnyi megtekintést könyvelhetett el, ami az egyik legnézettebb eredeti streamingtartalommá tette azon a héten.

Úgy tűnik, hogy a nézők és a kritikusok véleménye újfent élesen eltér, ugyanis a MetaCritic összesítése alapján míg a sajtónál megosztó lett a produkció (van 8/10-es, de 3/10-es is, 20 kritika alapján 53/100 ponton áll), addig a nézői értékelések többnyire pozitívak (8/10 az átlag). 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)