Hirdetés

Rövid előzetest kapott az Arcane, ami megválaszolhat egy fontos kérdést

|

Mindössze 45 másodperc, de erősen utal arra, hogy mi történt pontosan az előző évad végén, és hogyan indul az új.

Hirdetés

Egészen 2024 novemberéig kell még várni arra, hogy kezdetét vegye a Netflix League of Legends sorozata, az Arcane 2. évada. A szériát egyébként azoknak is érdemes nézni, akiket a játék hidegen hagy, nem kell szeretni hozzá a MOBA-műfajt és annak egyik legnépszerűbb képviselőjét.

Most megjelent egy rövid, 45 másodperces előzetes, középpontjában a barátságtalan kinézetű, homályosan még rondább Singeddel, de valójában nem is ő a jelenet legfontosabb szereplője. Aki látta az első évadot, nagyjából sejtheti, hogy mit erősít meg ez a videó.

Hirdetés

Korábban Vander, miután halálos sebeket szerzett, túladagolta, majd hősiesen feláldozta magát Vi megmentésének érdekében, aztán testét Singed kanalazta fel. Hogy mire használta, még nem tudjuk, de nagyon úgy néz ki, belőle alkotta meg Warwicket - a jelenet végén látható, kifeszített test kétségkívül őt idézi.

Az év folyamán rengeteg Arcane-hez kapcsolódó tartalom érkezik majd a LoL-ba, elsőként Ambessa Medarda irányítható karakterként, de meglepetéseket is ígért a Riot. Könnyen lehet, hogy további videojáték spin-offokkal is elüthetjük az időt a Hextech Mayhem, a Song of Nunu, a Ruined King, a Teamfight Tactics, a Convergence, a Legends of Runeterra és a The Mageseeker után.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)