Hirdetés

Skyrim - elkészítették vele a Trónok harca 1. évadának trailerét

|

A Trónok harca első évadának újraalkotása a Skyrimben az egyik legjópofább dolog, amit az utóbbi időkben láttunk. George R.R. Martint ismerve akár úgyis mondhatnánk, hogy élünk-halunk érte.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim ebben a hónapban ünnepli az ötödik születésnapját. Érdekes módon ugyanabban az évben rajtolt el az HBO csatornáján nagy sikerrel futó Trónok harca sorozat első évada is, így elkerülhetetlen volt a két világ összemosása. 

Évek óta léteznek már különböző Trónok harca modok a Skyrimhez, az egyik YouTube felhasználó, a jó érzékkel megáldott UpIsNotJump - aki már a sokadik vicces és kifejezetten érdekes videóval lep meg minket - pedig úgy döntött, hogy legújabb videójában felhasználja ezeket és újragondolja az HBO-féle Trónok harca első szezonjának kedvcsinálóját a Skyrim stílusában, az említett modokat felhasználva: 

Ha esetleg még nem láttátok az eredetit vagy összeszeretnétek hasonlítani a fenti verzióval, akkor alább megnézhetitek: 

Nektek hogy tetszik a Skyrim világába ültetett Trónok harca?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)