Hirdetés

Sonic-nak öltözve szivatta a rendőröket Rémi Gaillard (videó)

|

Egyik kedvenc francia mókamesterünk, Rémi Gaillard Mario Kartos poénja után most Sonic-ként tért vissza, hogy idegesítse egy kicsit a rendőröket és a járókelőket. Megint nem csalódtunk benne.

Hirdetés

Először 2008-ban, majd 2011-ben öltözött be Mariónak Rémi Gaillard, hogy haverjaival gokartokba ülve cikázzanak az utakon, megidézve a Mario Kartot. Az úriember egyébként is mindenféle vicces jelemezekbe öltözve szokta idegesíteni a közelében lévőket, gyakran a rendőröket is.

Most sikerült egy Sonic jelmezt szereznie, és jó szokásához híven be is öltözött a gyűrűgyűjtögető kék sünnek. Gyűrűket ugyan nem gyűjt (mert van neki már egy csomó, érdekesen használja fel őket az alábbi videóban), de sok vicces dolgot csinál, melyek egy része nem azoknak a polgároknak való, akik szeretnek pukkadni. A végső jelenet például külünösen bizarr.

Melyik a kedvenc Rémi Gaillard videótok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)