Hirdetés

Steve Aoki is fellép a Minecraft nagy zenei fesztiválján

|

A több napos rendezvény során rengeteg virtuális koncertre kerül majd sor a Mojang játékában.

Hirdetés

A koronavírus-járvány nemcsak a különböző videojátékos rendezvényeknek, hanem a nyárra tervezett fesztiválok nagy százalékának is alaposan keresztbe tett. Persze már egy ideje tudjuk, hogy online is elég nagy bulikat lehet csapni, és a Fortnite után hamarosan egy újabb népszerű játék világa lesz zenétől hangos.

Hirdetés

Június 25. és 28. között kerül megrendezésre az Electric Blockaloo nevű zenei fesztivál a Minecraftban, ami felépítését tekintve tényleg olyan, mint egy nagy nyári rendezvény, csak épp virtuálisan kerül lebonyolításra. Az esemény során több mint 65 interaktív világ és színpad várja a virtuális fesztiválozókat, akiket 950-nél is több előadó fog majd szórakoztatni, köztük olyan ismertebb nevek is, mint Steve Aoki, Felix da Housecat, Robin Schulz vagy épp a Rudimental.

Azoknak, akik részt kívánnak venni a bulin, először is rendelkezniük kell a Minecraft Java vagy Bedrock kiadásával, tehát PC-n, mobilon, de még Oculus Rifttel is be lehet szállni a buliba. Ezt követően egy 10 dolláros (picit több mint 3000 forint) jegy megvásárlásával lehet felkerülni a vendéglistára. A belépőket a különböző előadók közösségi oldalain keresztül lehet megkaparintani. Emellett lehet még vásárolni VIP kiegészítőket is, amikkel exkluzív tartalmakhoz juthatunk hozzá. Ha esetleg ti is be szeretnétek szállni a mókába és még több részletre vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el a hivatalos oldalra!

Szerintetek nagy lesz az érdeklődés az Electric Blockaloo iránt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)