Hirdetés

Super Bowl XLIX - az EA Sports megbundázta?

|

Az EA Sports a Madden NFL sorozat épp aktuális részének segítségével minden évben megtippeli a Super Bowl győztesét. Most olyannyira beletrafáltak, hogy az már gyanús.

Hirdetés

2011: a Madden NFL 11 a Pittsburgh Steelerst tippelte győztesnek, a csapat 31-25-re kikapott a Green Bay Packers ellen.

2012: a Madden NFL 12 úgy jósolta, a New York Giants és a New England Patriots összecsapásából előbbi jön ki győztesként. Így is lett, az eredmény 21-17 volt a Giants javára.

2014: a Denver Broncos és a Seatte Seahawks összecsapásával kapcsolatban a Madden NFL 25 úgy tippelt, a Broncos nyer. Kikaptak 43-8-ra.

És így érkezünk el az idei Super Bowl-hoz. Az EA Sports játékaiban szimulált meccsekkel (eltekintve az iménti példáktól) a legtöbbször sikerül jól megtippelni a végkimenetelt (a program 2004 óta csak 2008-ban, 2011-ben és 2014-ben tévedett), de arra, hogy a program a pontszámokat is eltalálja, nagyon, nagyon kicsi esély volt. Bizonyára tudjátok, hogy a Patriots 28-24-re győzte le a Seahawks-t, és ha megnézitek a videót látjátok, hogy a szimulált meccs eredménye pontosan ennyi lett, mi több, a Patriots itt is 14-24-ről hozta fel magát.

Magyarázatot követelünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)