Hirdetés

Szeretnél egy Fortnite filmet a Halálos iramban 10 rendezőjétől?

|

Louis Leterrier nagyon boldog lenne, ha egy nap rábíznák a battle royale adaptációját.

Hirdetés

A játékból készült filmadaptációk forgatagában egész meglepő, hogy az Epic Games még nem jelentkezett egy Fortnite sorozattal vagy filmmel, bár suttognak már erről egy ideje. Egyelőre csak Donald Mustard, a cég reklámügyi igazgatója beszélt arról, hogy lát lehetőséget egy élőszereplős valamiben, de még konkrét tervekről nem volt szó.

Louis Leterrier nem bánná, ha előbb-utóbb készülne egy film a battle royale világáról, és azt pláne nem bánná, ha az a film az ő asztalán landolna. A Halálos iramban 10 rendezője épp el van foglalva a 11. felvonással, de utána szívesen vállalná a projektet.

Hirdetés

"Leginkább azért mert a játék elképesztő. A karakterek... annyi mesélnivaló lenne. Viccesen, tele akcióval, mindennel, amit akartok."

Louis Leterrier a San Diego Comic-Con közönsége előtt lelkendezett erről, és bár láthatóan nagyon rajong az ötletért, bennünk még mindig ott a kérdés, hogy vajon mennyire lehetne érdekes, karakterekre fókuszáló történetet elmesélni a Fortnite égisze alatt. Szezonjain keresztül persze a játék igyekszik kalandos sztorikat felvázolni, de azok általában csak a hátteret adják a lövöldözéshez. Leterrier viszont az őrült akciók terén nem jön zavarba, talán testhezálló lenne számára ez a kihívás. 

Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)