Hirdetés

Szinte el sem hisszük: premierdátumot kapott a Borderlands film

|

Végül csak elkészül a részben Magyarországon forgatott produkció, mozikba kerülhet a Borderlands adaptációja.

Hirdetés

A filmek premierdátumait általában jó előre be szokták jelenteni, napra pontosan, nem úgy, mint a videojátékok esetében, ahol sokáig még évet sem mernek ígérni a fejlesztők és kiadók. A Borderlands adaptációja kapcsán azonban még annak ellenére sem tudtunk semmit, hogy a munkálatok haladtak, a forgatás 2021. április 1-jén elkezdődött Budapesten, és június 22-én végeztek is vele. 

2023-ban aztán újra kellett venni ezt-azt, immár az eredeti rendező Eli Roth helyett Tim Miller vezényletével, de még mindig rejtély volt, mi hátráltatta a projektet.

Hirdetés

Most már mindegy is: a Lionsgate bejelentette, hogy 2024. augusztus 9-én mutatják be az Egyesült államokban, ami azt jelenti, hogy mi augusztus 8-ától láthatjuk a végeredményt.

Trailer még nincs, és a karaktereket sem láthatjuk jelmezben, egyedül az alábbi, nem túl sokat mondó posztert tették közzé.

A jövő év, hacsak addig nem árulnak el még több premierdátumot, nem lesz annyira mozgalmas a videojáték-feldolgozások tekintetében: 2024. december 20-án jön a Sonic the Hedgehog 3, egyelőre nincs más a naptárban. Idén ugyanakkor sorozatok közül a Knuckles és a Twisted Metal érkezésére is számíthatunk, mozikba pedig a Five Nights at Freddy's és a Gran Turismo miatt lehet érdemes menni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)