Hirdetés

Szóval így lesz a Metal Gear Solid szexi

|

Erotikus vagy szexi - emlékeztek még Hideo Kojima félreértett és mindenképpen szerencsétlen mondatára? Most itt a válasz rá. Így lesz szexi Big "Quiet" Boss.

Hirdetés

Kojima ugyebár arról beszélt, hogy ő maga kérte meg az új Metal Gear Solid dizájnerét, Yoji Shinkawát, hogy néhány karaktert „erotikusabbá” varázsoljon, így a cosplayerek is szívesebben használnák fel ezeket a karaktereket, aztán könnyebb lenne eladni a játékhoz készült babákat is. Lényegében ennyi. Aztán kiderült, hogy félrefordítás történt, nem "erotikus", hanem "szexi" a megfelelő szó, amit félrefordítottak, de már mindegy is volt, mindenki azon csámcsogott, hogy egyáltalán mennyire szexi a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, vagy bármely elődje.

ZombieSandwich művészi vénája meg is adja a választ, Big "Quiet" Boss is lehet szexi, ha éppen erre vágyik Kojima. Valami ilyesmi lesz a végeredmény:

Nem is nagyon lehet ehhez mit hozzátenni, már értjük, hogyan is lesz az MGS szexi. Vagy nem így gondolták?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)