Hirdetés

Szóviccekké változtatta a PlayStation a londoni metróállomások neveit

|

Ráadásul az Underground-táblákat is feldobták egy kicsit az Oxford Circusnél - pont ott, ahol egy Microsoft Store van.

Hirdetés

A mai napon Európában is elstartolt a PlayStation 5, így már teljes egészében benne vagyunk az új generációban. Fontos pillanat ez, amit a PlayStation UK igyekezett méltó módon megünnepelni, és annak ellenére, hogy világszerte súlyos készlethiány van, és így az eladási számokat nem tudják növelni, költöttek egy kicsit a brand promózására, csak a móka kedvéért.

A londoni tömegközlekedési vállalattal karöltve egyrészt lecserélték az Underground táblákat az Oxford Circusnél, hogy a hagyományos, piros körös mellett legyen kék keresztes, rózsaszín négyzetes és zöld háromszöges is:

Másrészt megváltoztatták néhány megálló nevét, hogy azok különböző PS5-ös játékokhoz kapcsolódjanak. A Miles Enddel ugyan szinte semmit nem kellett csinálniuk (Mile End eredetileg a megálló neve), de a Ratchet & Clankaster Gate, a Horizon Forbidden West Ham és a Gran Turismo 7 Sisters miatt jár a taps.

Hirdetés

Külön vicces, hogy az Oxford Circusön van egy Microsoft Store, bizonyára eleve számoltak ezzel. Egyébként az Xbox sem aprózta el a Series X megjelenésének napját: volt például egy látványos drón-show Kölnben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)