Hirdetés

Szupercuki easter egget szúrtak ki a játékosok a Fallout 4-ben

|

Az egyik legnépszerűbb kísérő viselkedésével kapcsolatos.

Hirdetés

A Fallout 4 egyik legnépszerűbb companionja, azaz kísérője nem más, mint Dogmeat, a németjuhász, amely már az első játékban is megjelent. Na nem ugyanaz a kutyus, csak a név öröklődött tovább. A blökit sokan szeretik, bár akadnak olyanok, akiket zavar, hogy a négylábú nem egészen stratégiai módon képes elárulni a jelenlétünket az ellenfeleinknek.

Ennek ellenére sokaknak ő az első számú választása, különösen, mivel ő az egyetlen kísérő, akinek a jelenléte dacára érvényesül például a Lone Wanderer nevű perk, azaz bónusz. Emellett rendkívül hasznos, hogy viszonylag sok cuccot tud cipelni helyettünk, és így nem kell a túlterhelés negatív hatásaitól tartani.

Hirdetés

Bár a játék már nyolc éve megjelent, csak nemrég szúrták ki a játékosok, hogy a jószág elképesztően cuki dolgot csinál bizonyos feltételek érvényesülése esetén. Dogmeatnek ugyanis, ahogy írtuk, rengeteg cuccot oda lehet adni, sőt bizonyos ruhadarabokat, például a hegesztőszemüveget rá is lehet adni a kutyára, hogy jobban passzoljon a posztapokaliptikus környezethez.

Az egyéb tárgyak, fegyverek vagy hasonlók viszont nem látszanak, ha Dogmeat cipeli őket. Azonban, ha a játékos ad neki egy plüssmackót (teddy bear), amelyből rengeteg akad a Fallout 4 világában - és amelyekkel a fejlesztők itt-ott néha zavarbaejtően vicces jeleneteket hoztak létre - akkor valami különleges történik.

A többi tárgytól eltérően ugyanis a mackó nem tűnik el Dogmeat inventoryjában, ehelyett az alábbi módon jelenik meg.

Dogmeat with his little teddy bear
by u/SleepyMikel in fo4

Hát mennyire aranyos már, hogy az egyébként tökéletes gyilkológép kiskutyánk úgy apportírozza a kedvenc mackóját, mintha csak a nappaliban cukiskodna két fülvakarás után!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)