Hirdetés

Te is imádni fogod, ahogy egy valódi orvos reagál a Mortal Kombat 1 kivégzéseire

|

Dr. Jordan Wagner magyaráz is a röhögés és hüledezés mellett.

Hirdetés

Bár most a játékosok egy részének a Switch-változat grafikája vagy Megan Fox alakítása fáj a leginkább, a Mortal Kombat 1-ben helyet kaptak igencsak elszállt kivégzések is. Az, hogy a Kill Bill előtt tisztelegve Shujinko az ötpontos szívrepesztő technikát alkalmazza, még a visszafogottabbak közé tartozik, viszont vannak olyan brutális fatalityk is, amik láttán feljöhet a kaja. 

Vártuk már, hogy az egyik legkülönlegesebb csatorna, a Doctor ER reagáljon ezekre a véres jelenetekre. A csatornát vezető Dr. Jordan Wagner filmekre, sorozatokra és videojátékokra egyaránt reagál orvosi szemmel, utóbbiaknál maradva szemrevételezte már többek között a Metal Gear Solid V, az Assassin's Creed Valhalla, a GTA 5 és a Dying Light 2: Stay Human megoldásait is. 

Hirdetés

A sürgősségi orvosként dolgozó Wagner doki nem hagyott minket cserben, és elkészítette a Mortal Kombat 1-es videóját is, amelynek nem az a célja, hogy kritizálja a játék realizmusát, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy a kivégzéseknek nem sok köze van a valósághoz, azonban ezekkel kapcsolatban rámutat olyan érdekességekre, mint hogy valójában meddig dobogna még egy szív, miután kitépték a mellkasból, vagy hogy mi a teendő, ha egy levágott végtagot kell kórházba vinni. 

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-től érhető el PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre, de aki előrendelte valamelyik különleges kiadást, az már szeptember 14-e óta játszhatja. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)